سایز مناسب پروتز سینه

امروزه در سراسر دنیا استفاده نمودن از جراحی های زیبایی با استقبال بی نظیری روبرو شده است. یکی از رایج ترین و محبوب ترین جراحی های زیبایی در میان بانوان پروتز سینه است. که می تواند تاثیر فوق العاده ای در افزایش زیبایی اندام و اعتماد به نفس بانوان داشته باشد.

بسیاری از بانوان به دلایل مختلف از سایز و فرم سینه های خود ناراضی هستند. این افراد می توانند با کمک این جراحی به فرم ایده آل سینه های خود دست پیدا کنند.

اما نکته قابل توجه در رابطه با این جراحی زیبایی، انتخاب سایز مناسب پروتز سینه است. در صورتی که قصد دارید این جراحی را انجام دهید، بهتر است سایزی را انتخاب نمایید که کاملا متناسب با اندام و شرایط جسمی شما باشد.

در غیر اینصورت پس از مدتی شاهد افتادگی سینه ها و همچنین ظاهر غیرطبیعی و نامناسب آن ها خواهید بود. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با بهترین سایز پروتز سینه، به طور کامل آشنا کنیم.

عوامل موثر در انتخاب سایز پروتز سینه

عوامل متعددی وجود دارند که در انتخاب سایز پروتز موثر می باشند. مهم ترین عوامل موثر در انتخاب سایز پروتزها به شرح زیر می باشند:

سبک زندگی

یکی از ابتدایی ترین عوامل موثر در انتخاب سایز پروتز سینه، سبک زندگی افراد است. اگر می خواهید به صورت موقت از زیبایی پروتزها استفاده نمایید، می توانید پروتزهای سایز بزرگ را انتخاب کنید. اما در صورتی که قرار است این زیبایی دائمی باشد، بهتر است پروتزهایی را انتخاب نمایید که کاملا با سایز دیگر اندام های بدن شما هماهنگ هستند.

زیرا پروتزهای بزرگ فشار زیادی را متوجه شانه ها و کمر شما می کنند. به همین دلیل به مرور زمان دچار کمر درد و درد کتف ها خواهید شد. همچنین پس از مدتی افتادگی سینه ها را مشاهده خواهید کرد.

از طرفی سنگینی پروتزها می تواند فشار زیادی را متوجه بافت های سینه نماید و پس از مدتی درد غیرقابل تحمل و احساس کششی را در سینه ها ایجاد نماید.

تناسب و هماهنگی

از دیگر عوامل موثر در تعیین اندازه پروتز سینه هماهنگی آن با سایر اندام های بدن است.

عوامل موثر در انتخاب سایز پروتز سینه

برخلاف تصور عموم بزرگی بیش از اندازه سینه ها نه تنها موجب زیبایی اندام بانوان نمی شود، بلکه با ایجاد ظاهری غیر طبیعی منجر به کاهش زیبایی اندام آن ها می شود.

به همین دلیل تناسب و هماهنگی سایز پروتز با سایر اندام های بدن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طور مثال بانوانی که قد آن ها کوتاه تر از 160 سانتی متر است، بهتر است پروتزهایی استفاده نمایند که حجم آن ها حداکثر 300 سی سی باشد. هر چقدر سایز پروتزها هماهنگی بیشتری با سایر اندام های بدن داشته باشد، نتیجه جراحی طبیعی تر و زیباتر خواهد شد.

بهترین سایز پروتز سینه

بسیاری از بانوان می خواهند بدانند که بهترین سایز پروتز سینه چند است و چگونه سایز مناسب پروتز سینه را برای خود انتخاب نمایند. برای اینکه بتوانید به این سوال پاسخ دهید، در ابتدا باید هدف خود را از پروتز نمودن سینه مشخص نمایید. معمولا بانوان به دو دلیل برای انجام پروتز اقدام می نمایند.

گروه اول

افرادی هستند که به دلایل متعددی مانند بارداری، شیردهی و یا تغییرات وزنی سینه هایی افتاده پیدا کرده اند. این افراد می خواهند شل شدگی پوست سینه ها و افتادگی آن ها را برطرف نمایند.

گروه دوم

بانوانی هستند که سینه های کوچکی دارند و با وجود اتمام دوران بلوغ، سینه هایشان به طور کامل رشد نکرده است. هدف این افراد از پروتز نمودن سینه ها، بزرگ تر شدن و فرم دهی به سینه ها می باشد. بنابراین دلیل اصلی پروتز سینه نقش بسیار موثری در انتخاب بهترین و مناسب ترین سایز پروتز دارد.

نکته دومی که برای انتخاب سایز مناسب پروتزها باید به آن توجه نمایید، توصیه های جراح است. در ابتدا سعی کنید پزشکی را انتخاب نمایید که تجربه و تخصص بالایی در زمینه جراحی پروتز داشته باشد. همچنین افراد بسیاری از انتخاب او به عنوان جراح رضایت کامل دارند.

در این صورت احتمال بروز عوارض و یا پشیمانی شما پس از پروتز بسیار کاهش خواهد یافت. معمولا جراحان پروتز با توجه به تجربه و تخصص بالایی که در این زمینه دارند، با بررسی شرایط جسمی و اندام شما، سایز مناسب پروتز سینه را به شما اعلام خواهند نمود.

از طرفی متذکر می شوند که انتخاب پروتزهای بزرگ ارتباط مستقیم با افتادگی و احساس ناراحتی سینه ها در سال های آینده خواهد داشت. بنابراین بهتر است توصیه های او را در جهت انتخاب سایز مناسب پروتز جدی بگیرید.

فراموش نکنید که وزن پروتزها فشار ثابتی را متحمل سینه ها می نمایند، که عدم توجه به این فشار می تواند عوارض جدی را برای شما ایجاد نماید.

بهترین سایز پروتز سینه

چه افرادی جزو کاندیدای پروتز سینه هستند؟

به طور کلی انجام جراحی های زیبایی مانند پروتز سینه به همه توصیه نمی شود. اما برخی از افراد کاندیدای مناسبی برای استفاده نمودن از این پروتزها و انجام جراحی زیبایی سینه هستند. از مناسب ترین افراد کاندیدای پروتز نمودن سینه ها می توان به افراد زیر اشاره نمود:

افرادی که سینه هایشان کامل رشد نکرده است

برخی از افراد با وجود رسیدن به سن جوانی دارای سینه هایی کوچک هستند. عدم تناسب سایز سینه ها با اندام آن ها می تواند منجر به آزار و کاهش اعتماد به نفس آن ها شود. بنابراین می توانند با کمک پروتز به سایز دلخواه سینه های خود دست پیدا کنند.

سایز مناسب پروتز برای این افراد کاملا وابسته به میزان کوچکی سینه ها می باشد. برخی از افراد ممکن است دارای سینه هایی کوچک باشند و برخی دیگر دارای قفسه سینه کاملا صاف باشند. قطعا سایز مناسب پروتز مورد استفاده برای گروه دوم بزرگ تر از گروه اول خواهد بود.

بانوان شیرده و افرادی که پس از بارداری سینه هایشان تحلیل رفته است

بسیاری از بانوان پس از دوران بارداری و شیردهی با افتادگی سینه ها مواجه می شوند. حجم سینه های این افراد به طور قابل توجهی کاهش می یابد و ظاهری شل و افتاده پیدا می کند. بنابراین پس از اتمام دوران شیردهی، اگر دیگر تمایل به شیردهی به فرزندهای بعدی خود را ندارند، می توانند از پروتز سینه استفاده نمایند.

سایز مناسب پروتز برای این بانوان با توجه به قطر سینه ها و میزان افتادگی آن ها انتخاب می شود. در صورتی که پوست سینه ها بیش از اندازه شل شده باشد. ابتدا پوست اضافی برداشته می شود و سپس پروتز گذاری انجام می گردد.

همچنین بخوانید : نکاتی درباره ی شیردهی با پروتز سینه که به شما نگفته اند

بانوانی که می خواهند سینه هایی بزرگ تر از حالت طبیعی داشته باشند

برخی از افراد نیز با وجود داشتن سینه های سایز نرمال، دوست دارند سایز سینه های خود را افزایش دهند. البته پزشکان عوارض و مشکلات پس از پروتز را برای این افراد توضیح می دهند. تا در صورت تمایل از درخواست خود منصرف شوند.

از مهم ترین مشکلات پس از پروتز نمودن سینه برای این افراد می توان به افزایش احتمال افتادگی سینه ها چند سال پس از پروتز کردن و همچنین احساس کشیدگی و درد در ناحیه سینه ها اشاره نمود. با این وجود پزشک پس از معاینه مناسب ترین سایز پروتز را به بیمار اطلاع خواهد داد.

عوامل موثر در افتادگی پروتز سینه

همانطور که گفته شد یکی از عوارض ناشی از پروتز سینه که ممکن است پس از یک تا دو سال بروز پیدا کند، افتادگی سینه ها می باشد. بروز این مشکل می تواند دلایل متعددی داشته باشد. که عبارتند از:

وزن پروتز سینه

ابتدایی ترین عاملی که منجر به افتادگی سینه ها پس از پروتز می شود، وزن پروتزها می باشد. هر چقدر وزن و سایز پروتزی که انتخاب نموده اید، بزرگ تر باشد احتمال افتادگی سینه ها نیز بیشتر خواهد بود. به همین دلیل است که پزشک پس از بررسی ضخامت پوست سینه ها، مقاومت بافت های اطراف آن ها، فاصله بین آن ها، ابعاد و قطر سینه ها، مناسب ترین سایز پروتز را به شما معرفی می نماید.

اگر سایز پیشنهادی پزشک پروتز 250 سی سی باشد و شما پروتز 300 سی سی را انتخاب نموده باشید، پس از مدتی دچار افتادگی سینه ها خواهید شد. هر چقدر وزن پروتز انتخابی شما بیشتر از سایز توصیه شده توسط پزشک باشد، زودتر دچار افتادگی سینه ها خواهید شد.

همچنین بخوانید: ۵ نکته کلیدی درباره تفاوت پروتز سینه با لیفت سینه

ابعاد اولیه ی پستان

از دیگر عوامل موثر در افتادگی پروتز سینه، سایز ابتدایی سینه ها می باشد. معمولا پزشک پیش از انتخاب سایز پروتز پهنا و قاعده سینه ها را مورد بررسی قرار می دهد. سپس با توجه به سایز ابتدایی سینه های بیمار، سایز مناسب پروتز را مشخص می نماید.

اگر فردی سایز پروتز را بزرگ تر از سایز متناسب با ابعاد اولیه سینه های خود انتخاب نماید، زودتر شاهد افتادگی آن ها خواهد بود. زیرا بافت سینه ها تحمل وزن پروتزهای انتخابی را نخواهد داشت.

عدم رعایت مراقبت های پس از جراحی

در نهایت نیز باید بدانید که عدم توجه به مراقبت های پس از جراحی، از دیگر عوامل افتادگی سینه ها می باشد. بنابراین به مراقبت های پس از جراحی توجه کامل داشته باشید.

به طور مثال پس از جراحی باید از سوتین های مخصوص استفاده نمایید. این سوتین ها نقش بسیار موثری در پیشگیری از افتادگی سینه ها دارند. همچنین تا چند ماه پس از جراحی، از انجام فعالیت های سنگین اجتناب نمایید.

دکتر ناصر یاهو متخصص جراحی زیبایی پروتز سینه

دکتر ناصر یاهو متخصص جراحی پروتز سینه با بیش از ۲۷ سال سابقه کار حرفه ای در حوزه های: بای پس معده ، ابدومینوپلاستی ، بلفاروپلاستی ، لیپوساکشن ، ماموپلاستی و ژنیکوماستی در تهران می باشد.

دکتر ناصر یاهومشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر ناصر یاهو

اینجانب دکترناصریاهو متولد۱۳۴۰ رتبه ۱۳ کنکور، فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشم. جراحی پلاستیک را پیش اساتید خود دکتر اصانلو، دکتر حسینیان، و دکتر رضوی فراگرفته و حدود ۲۹ سال سابقه کار دارم.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *