جراحی تعویض پروتز سینه یا برداشتن ایمپلنت سینه

تعویض ایمپلنت سینه در شرایطی انجام می شود که ایمپلنت در بدن بانوان دچار آسیب شده باشد. گاهی اوقات نیز به دلیل تغییرات فیزیکی بدن بانوان تعویض انجام می شود. همانطور که می دانید ایمپلنت سینه نوعی جسم خارجی است که طی عمل جراحی ، در ناحیه سینه قرار می گیرد. از این رو نیاز است تا پس از جراحی پروتز سینه وضعیت سلامت بدن و همچنین وضعیت ایمپلنت در سینه بررسی شود.

دلایل تعویض ایمپلنت سینه چیست؟

آیا می دانید به چه دلایلی باید این جراحی صورت گیرد؟ به موارد زیر توجه کنید:

  • سوراخ و تخلیه شدن: گاهی اوقات ممکن است حفره های کوچکی روی سطح پروتزهای سیلیکونی و آب نمکی به وجود بیاید. این موضوع به مرور باعث تخلیه شدن آن می شود و خطراتی را به همراه دارد. بنابراین در چنین شرایطی نیاز به تعویض است.
  • بهبود : زمانی که حجم ایمپلنت سینه کاسته شده باشد، برای بهبود فرم و استایل بدن، باید آن را تعویض نمود.
  • تغییر سایز و وزن بدن: زمانی که سایز و وزن بدن تغییر کند و باید سینه ها با سایز بدن هماهنگ باشد.
  • انقباضات کپسولی: زمانی که بافت اطراف آن سفت شده باشد.

دلایل تعویض پروتز یا ایمپلنت سینه چیست؟

همچنین بخوانید: علائم پارگی ایمپلنت پستان

چند سال پس از عمل زیبایی سینه باید تعویض کرد؟

برای جراحی تعویض هیچ زمان خاصی تعیین نشده است. معمولا این ایمپلنت ها هیچ تاریخ انقضایی ندارند و می توان از آنها بین 10 تا 20 سال متوالی استفاده کرد. البته باید این را در نظر داشته باشید که بین 10 تا 20 سال بهتر است جراحی تعویض انجام بگیرد.

در حالت کلی اگر اختلالی برای بدن شما به وجود بیاید، ایمپلنت در بدن حرکت می کند و یا شکل و فرم پستان ها تغییر خواهد کرد و حتما می بایست نسبت به تعویض آن اقدام کرد. باید این را به خاطر داشته باشید که پروتزهای سینه همیشگی و دائمی نیستند. بلکه نوع سبک زندگی، شرایط بدنی، نحوه مراقبت بعد از عمل و… همگی بر روی کیفیت و ماندگاری آن تاثیر می گذارند.

معمولا در بازه زمانی 8 تا 15 سال متریال موجود کیفیت خودش را از دست می دهد و ممکن است دچار فرسودگی و تغییر شکل شود. در چنین شرایطی با تشخیص پزشک بهتر است تا عمل تعویض صورت گیرد.

خدمات جراحی زیبایی سینه دکتر ناصر یاهو

دکتر ناصر یاهو متخصص و جراح عمل های زیبایی سینه در خانم ها نظیر:جراحی  پروتز و ماموپلاستی در تهران می باشند. دکتر ناصر یاهو با انجام صدها عمل زیبایی و چاقی در بین جامعه جراحان پلاستیک و زیبایی نامی آشنا می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با دکتر راجب عمل های زیبایی سینه و جراحی های بعد از عمل زیبایی نظیر تعویض ایمپلنت سینه با شماره های مندرج در صفحه تماس بگیرید.

خدمات پروتز سینه دکتر ناصر یاهو

نحوه انجام جراحی تعویض ایمپلنت چگونه است؟

این نوع جراحی با توجه به نوع آن، شرایط مراجعه کننده و یک سری شرایط دیگر متفاوت است. به همین علت ممکن است این جراحی چندان ساده نباشد و توام با یک سری پیچیدگی ها باشد. در صورتی که بنا به هر دلیلی فرد بعد از این عمل جراحی رضایت کافی را نداشته باشد و یا مشکلی پیش بیاید، عمل ترمیم یا تعویض آن انجام می شود.

این عمل جراحی طی 1 الی 2 ساعت انجام می شود و نوع جدید با قبلی جایگزین می شود. در خصوص دوره نقاهت بعد از عمل نیز باید بگوییم مانند هر نوع جراحی دیگری باید دوره نقاهت در این عمل طی شود.

در صورتی که قصد تعویض آن را دارید حتما می بایست این کار را نزد پزشک متخصص و باتجربه انجام دهید. همچنین بهتر است تا از انواع باکیفیت تر استفاده کنید تا دوام و ماندگاری بیشتری داشته باشند.

چگونه ایمپلنت سینه را تعویض می کنند؟

شرایط لازم قبل از عمل تعویض ایمپلنت سینه

قبل از اقدام به تعویض باید خودتان را به خوبی برای عمل جراحی آماده کنید. از آنجایی که شما قبلا هم این جراحی را انجام دادید قطعا با چالش های پیش رویتان آشنایی کامل دارید. به همین علت خوب است تا تمامی نکات و موارد مهم قبل از جراحی را رعایت کنید. در حالت کلی برای ترمیم و تعویض آن باید یک سری اقدامات انجام دهید که به شرح موارد زیر هستند:

  • قبل از اقدام به عمل تعویض، سوتین مخصوص تهیه کنید و به همراه داشته باشید. بعد از عمل جراحی شما به این سوتین نیاز دارید.
  • حتما قبل از اقدام به جراحی تعویض، استحمام کنید و بدنتان کاملا تمیز و فاقد هرگونه مواد آرایشی و بهداشتی مانند لوسیون ها، روغن ها و… باشد.
  • ترجیحا از دو هفته قبل از اقدام به جراحی از استعمال دخانیات (سیگار، قلیان، مواد مخدر و…) خودداری کنید. همچنین دو هفته قبل از جراحی مشروبات الکلی استفاده نکنید.
  • قبل از جراحی تعویض هرگز از داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین استفاده نکنید. در صورتی که از این گونه داروها استفاده می کنید با مشورت پزشک قبل از اقدام به جراحی مصرف آن را قطع کنید.
  • در صورتی که هرگونه حساسیت دارویی دارید بهتر است تا این موضوع را قبل از عمل به اطلاع پزشک و جراح خود برسانید.
  • از 12 ساعت قبل از عمل نباید غذا، دارو، آب و به طور کلی مواد خوراکی مصرف کنید.
  • قبل از عمل تعویض و ترمیم آزمایشات لازم را انجام دهید و آنها را به پزشک خود ارائه دهید.
  • حتما در جلسات مشاوره قبل از عمل سوالات و دغدغه های خود را با پزشک در میان بگذارید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید.

شرایط لازم قبل از عمل برداشتن ایمپلنت سینه

چه کسانی نیاز به عمل تعویض یا برداشتن ایمپلنت سینه دارند؟

این عمل جراحی زمانی انجام می شود که بیمار از وضعیت و فرم سینه های خود رضایت نداشته باشد یا مشکلی به وجود آمده باشد. با این حال یکی از مهمترین و رایج ترین دلایل برداشتن ایمپلنت سینه وجود اسکارها در اطراف بافت سینه است.

همچنین سفت شدن بافت اطراف سینه یا همان انقباض کپسولی از دیگر دلایلی است که باعث می شود جراح تصمیم به تعویض و برداشتن ایمپلنت سینه بگیرد. البته گاهی اوقات ممکن است بعد از پروتز سینه بیمار دردها و ناراحتی هایی داشته باشد و یا ظاهر سینه ها کمی متفاوت باشند.

در حقیقت این موضوع نوعی اخطار و هشدار به بیمار است. نوعی سرطان نادر که BIA-ALCL نام دارد به دنبال سفت شدن بافت اطراف سینه اتفاق می افتد.

در چنین شرایطی با صلاحدید و تشخیص پزشک بهتر است تا ایمپلنت سینه برداشته شود. گاهی اوقات نیز ممکن است تجمع کلسیم در اطراف ایمپلنت سینه اتفاق بیفتد که این اتفاق نیز باعث تشدید درد و ناراحتی سینه ها می شود. علاوه بر آن نشتی ایمپلنت و یا جابجایی آن خطراتی را به دنبال دارد که بهتر است حتما تعویض یا برداشته شود. در هر صورت سلامت و راحتی بیمار در اولویت قرار دارد.

علت تعویض پروتز سیلیکونی

خطرات برداشتن ایمپلنت سینه چیست؟

در صورتی که تعویض انجام شود، قطعا شما با عوارض کمتری روبرو خواهید بود. در صورتی که نیاز به برداشتن ایمپلنت باشد، باید یک سری عوارض و خطرات را برای آن در نظر بگیرید.

اگر بخواهیم به شایع ترین و مهمترین خطرات برداشتن ایمپلنت سینه اشاره کنیم باید بگوییم نارضایتی از ظاهر و فرم سینه ها جزو مهمترین خطرات برداشتن ایمپلنت سینه به حساب می آید. البته علاوه بر این مورد خطرات دیگری نیز سلامت و زیبایی ظاهری بیمار را تهدید می کنند.

خونریزی و عدم تقارن سینه ها با یکدیگر، عفونت، شل شدن پوست، بی حس شدن نوک پستان و… از جمله خطرات دیگر برداشتن ایمپلنت سینه به حساب می آید. تجمع مایع بدن یا سروما نیز از دیگر خطراتی است که به دنبال برداشتن ایمپلنت سینه برای بیمار به وجود می آید.

البته باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که تمام این خطرات به یکباره برای یک بیمار اتفاق نمی افتند. حتی ممکن است بعضی از بیماران عوارض ناچیزی را تجربه کنند. در هر صورت باید به این موارد آگاه باشید و حتما در این خصوص با پزشک خود مشورت کنید.

خطرات برداشتن ایمپلنت سینه چیست؟

دوران نقاهت پس از جراحی برداشتن ایمپلنت سینه چقدر است؟

دوره نقاهت عمل جراحی برداشتن ایمپلنت سینه کمی حساس تر از نقاهت تعویض ایمپلنت سینه است. به همین علت می بایست در این دوران به تمام موارد مهم توجه داشته باشید و به خوبی به توصیه های پزشکتان عمل کنید. پی از برداشتن ایمپلنت سینه به مدت یک الی دو هفته باید از انجام یک سری فعالیت های روزمره خودداری کنید.

به طور مثال ورزش کردن، رانندگی کردن، شنا کردن و… در این دوران ممنوع است. همچنین هرگز نباید اجسام سنگین را بلند کنید و یا فعالیت های شدیدی داشته باشید. به طور کلی تا 6 هفته پس از عمل جراحی برداشتن ایمپلنت سینه بیمار بسیار حساس و آسیب پذیر است و در صورتی که به این موارد توجه نداشته باشد ممکن است با آسیب های جدی روبرو شود.

دوران نقاهت پس از جراحی برداشتن ایمپلنت سینه چقدر است؟

همچنین بخوانید: دلایل بی حسی نوک سینه پس از جراحی سینه

در صورتی که در دوران نقاهت پس از برداشتن ایمپلنت سینه با شرایط غیر عادی روبرو شدید حتما با پزشک خود ارتباط بگیرید و موضوع را گزارش دهید. همچنین تجربه هرگونه درد قفسه سینه و تشدید آن یک موضوع غیر عادی است. پس در صورت بروز چنین اتفاقی بهتر است تا فورا با پزشک خود مشورت کنید.

گاهی اوقات ممکن است بیمار در دوران نقاهت تهوع و استفراغ شدید، تنگی نفس، تب و لرز و یک سری علائم این چنینی را تجربه کند. تمامی این علائم غیرعادی هستند و در صورت بروز باید فورا به پزشک مراجعه شود.

در طول دوره ریکاوری بعد از جراحی تعویض ایمپلنت سینه می بایست جای زخم و بخیه را به خوبی بررسی کنید. هرگونه تغییر یا تشدید زخم ممکن است خطرناک باشد. بنابراین باید پزشکتان را از این موضوع مطلع کنید. برای جلوگیری از عفونت حتما داروهایی که پزشک تجویز کرده است را راس ساعت مصرف کنید و به توصیه های وی در خصوص نقاهت بعد از جراحی، عمل کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *