هزینه اسلیو معده : عمل اسلیو معده جزو یکی از روشهای سریع کاهش وزن است که در آن بخش بزرگی از معده برداشته میشود و حجم معده به شکل قابل توجهی کوچکتر میشود. هزینه عمل اسلیو معده بسته به عوامل مختلفی مانند محل انجام عمل، نوع بیمارستان و دستمزد جراح تغییر میکند. به طور کلی، هزینه این عمل در بیمارستانهای خصوصی بسیار بیشتر از بیمارستانهای دولتی است.
اگر میخواهید صفر تا صد رازهای عمل جراحی اسلیو را بدانید و بهترین تصمیم را برای کاهش وزن سریع بگیرید همین حالا کلیک کنید.
بیمه تامین اجتماعی ممکن است تحت شرایط خاصی بخشی از هزینه اسلیو معده را پوشش دهد. با این حال، قوانین و مقررات مربوط به پوشش بیمه برای این عمل پیچیده است و ممکن است در طول زمان تغییر کند. در این مقاله از سایت دکتر یاهو، هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی را بررسی میکنیم.
شرایط دریافت هزینه عمل اسلیو معده از بیمه تامین اجتماعی
بیمه تامین اجتماعی در ایران، تحت شرایط خاصی، هزینه اسلیو معده را پوشش میدهد. مهمترین شرایط آن شاخص توده بدنی (BMI) است. این شاخص برای افراد زیر ۶۰ سال، باید بیشتر از ۴۰ و برای افراد بین ۶۰ تا ۶۵ سال باید بیشتر از ۳۵ باشد. علاوه بر این، بیماریهای مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع ۲، فشار خون بالا یا آپنه خواب نیز در اینکه بیمه هزینه عمل را بپردازد، تأثیرگذار هستند.
همین حالا کلیک کنید و از حداقل وزن برای عمل اسلیو معده مطلع شوید تا بهترین روش جراحی برای کاهش وزن که متناسب با شاخص توده بدنی تان است را انتخاب کنید.
شرط دیگر پوشش هزینه اسلیو معده با بیمه، سابقهی تلاش فرد برای کاهش وزن است. فرد باید حداقل ۶ ماه سابقه تلاش مستند، برای کاهش وزن از طریق رژیم غذایی و ورزش داشته باشد؛ همچنین، در این مدت نتوانسته باشد بیشتر از ۱۰ کیلوگرم وزن کم کرده باشد. مستندات مربوط به این موضوع میتواند شامل برگههای رژیم غذایی، برنامههای ورزشی و نمودارهای وزنگیری باشد.
توجه داشته باشید عمل اسلیو معده باید در بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی یا خصوصی مورد تأیید بیمه تامین اجتماعی انجام شود. از این رو، فهرست مراکز درمانی مورد تأیید را میتوانید از سایت یا شعبه بیمه تامین اجتماعی منطقه خود دریافت کنید.
علاوه بر این بیمه تامین اجتماعی هزینه اسلیو معده را فقط تا سقف تعرفههای مصوب پوشش میدهد. یعنی شما باید هزینه مازاد بر تعرفه را به صورت آزاد به مرکز درمانی پرداخت کنید. قبل از انجام عمل اسلیو معده، حتما با پزشک معالج خود و کارشناسان بیمه تامین اجتماعی مشورت کنید تا از هزینه دقیق عمل و میزان پوشش بیمه مطلع شوید.
نحوه و چگونگی دریافت هزینه اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی
امکان پرداخت هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی تحت شرایط خاصی، وجود دارد. برآورده کردن این شرایط، روند سخت یا پیچیدهای ندارد و میتوانید با مطالعه بخش زیر، به طور گام به گام نحوه دریافت این هزینه را یاد بگیرید:
- مراجعه به پزشک متخصص
- تشکیل پرونده و بررسی شرایط
- انجام معاینات و آزمایشات لازم
- ارجاع به کمیسیون پزشکی
- بررسی پرونده توسط کمیسیون پزشکی
1. مراجعه به پزشک متخصص
اولین قدم، مراجعه به پزشک متخصص چاقی یا جراح معرفی شده توسط بیمه است. شما میتوانید با مراجعه به سایت یا شعبه بیمه تامین اجتماعی نزدیک به محل زندگیتان، فهرست پزشکان مورد تأیید را دریافت کنید.
2. تشکیل پرونده و بررسی شرایط
در ویزیت اول، پزشک سابقهی پزشکی، BMI و شرایط شما را به طور کامل بررسی میکند. اگر پزشک تشخیص دهد که شما کاندیدای مناسبی برای عمل اسلیو معده هستید، برای شما پرونده تشکیل میدهد.
3. انجام معاینات و آزمایشات لازم
در این مرحله، باید آزمایشها و معاینات ضروری برای اطمینان از سلامت شما انجام شود. لیست این آزمایشها و معاینات توسط پزشک به شما ارائه میشود. هزینه این آزمایشها و معاینات معمولا توسط بیمه پوشش داده نمیشود و باید به صورت آزاد آنها را پرداخت کنید.
4. ارجاع به کمیسیون پزشکی
بعد از انجام آزمایشها و معاینات و کامل شدن پرونده، شما به کمیسیون پزشکی بیمه تامین اجتماعی ارجاع داده میشوید. این کمیسیون وظیفه دارد شرایط پزشکی شما، ضرورت انجام جراحی و ارتباط آن با بهبود سلامتی شما را ارزیابی کند. تصمیم نهایی درباره تأیید پوشش هزینه اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی بر اساس بررسیهای این کمیسیون اتخاذ میشود.
مدارک لازم جهت ارائه به بیمه برای دریافت هزینه عمل اسلیو
ارائه مدارک کامل و دقیق، برای دریافت هزینه اسلیو معده با بیمه از اهمیت زیادی برخوردار است. این مدارک نشاندهنده ضرورت انجام جراحی و ارتباط آن با سلامتی شما هستند و به تسریع روند بررسی درخواست کمک میکنند. برای دریافت هزینه اسلیو معده از بیمه تامین اجتماعی، به مدارک زیر نیاز دارید:
- مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی
- مدارک بیمه مانند کارت بیمه تامین اجتماعی
- دو قطعه عکس پرسنلی
- مدارک پزشکی شامل آزمایشها و معاینات مربوطه؛ سوابق پزشکی بیماریهای زمینهای، سابقه درمان و درخواست کتبی انجام عمل اسلیو معده تکمیل شده توسط پزشک
- سایر مدارک؛ فرم تعهد نامه بیمه (در صورت نیاز) و رسید پرداخت هزینههای جانبی (در صورت پرداخت)
توجه کنید که تمام مدارک باید به صورت کپی و اصل ارائه شوند. مدارک پزشکی مورد نیاز برای تقبل هزینه اسلیو معده در بیمارستان دولتی توسط بیمه، باید معتبر و به روز باشند. درخواست کتبی انجام عمل اسلیو باید توسط پزشک متخصص چاقی یا جراح معرفی شده توسط بیمه تکمیل شود. قبل از ارائه مدارک به بیمه، از کامل و صحیح بودن آنها اطمینان حاصل کنید.
تفاوت هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی در بیمارستان های دولتی و خصوصی
هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی به دلایلی مانند سطح خدمات و میزان پوشش بیمه در بیمارستانهای دولتی و خصوصی متفاوت است. بیمارستانهای دولتی معمولاً هزینههای جانبی کمتری دارند و سهم بیمه در این مراکز بیشتر است؛ اما ممکن است لازم باشد زمان طولانیتری برای انجام عمل منتظر بمانید. از طرف دیگر، بیمارستانهای خصوصی با ارائه امکانات و خدمات پیشرفتهتر، مشمول هزینههای بالاتری میشوند و معمولاً درصد کمتری از این هزینه اسلیو معده توسط بیمه پوشش داده میشود.
هزینه در بیمارستان های دولتی
هزینه اسلیو معده در بیمارستان دولتی با بیمه تامین اجتماعی حدوداً از ۴۰ میلیون تومان شروع میشود. هزینههای جانبی مانند، هزینه جراحی، هزینه بیهوشی، هزینه اتاق بیمارستان، هزینه داروها و مواد مصرفی و هزینه ویزیت پزشک نرخ نهایی این عمل را تعیین میکنند.
هزینه در بیمارستان های خصوصی
هزینه اسلیو معده در بیمارستانهای خصوصی بسیار بیشتر از بیمارستانهای دولتی است و از ۸۰ میلیون تومان شروع میشود. این هزینه علاوه بر موارد ذکر شده برای بیمارستانهای دولتی، شامل هزینههایی مانند هزینه خدمات VIP (در صورت انتخاب بیمار)، هزینه پزشک و تیم جراحی و هزینه وسایل و تجهیزات جراحی پیشرفته میشوند.
آیا بیمه تامین اجتماعی تمام هزینه های عمل اسلیو را پرداخت می کند؟
خیر، بیمه تامین اجتماعی تمام هزینههای عمل اسلیو را پرداخت نمیکند. بیمه تامین اجتماعی تحت شرایط خاصی، پرداخت بخشی از هزینه اسلیو معده را تا سقف تعرفههای مصوب به عهده میگیرد. هزینههایی که توسط بیمه تامین اجتماعی پرداخت میشوند:
- هزینه جراحی؛ شامل دستمزد جراح، هزینه اتاق عمل و هزینههای مربوط به بیهوشی
- هزینه بستری؛ شامل هزینه اقامت در بیمارستان و هزینه خدمات پرستاری
- هزینه داروها و مواد مصرفی؛ داروها و مواد مصرفی که در حین جراحی و بستری در بیمارستان استفاده میشوند.
هزینههای جانبی عمل اسلیو معده که تحت پوشش بیمه نیستند:
- هزینه اسلیو معده قبل از عمل؛ هزینه ویزیت پزشک متخصص جهت معاینات قبل عمل، هزینه آزمایشها و معاینات و هزینه مشاوره تغذیه
- هزینه اسلیو معده بعد از عمل؛ هزینه ویزیت پزشک متخصص برای ارزیابی میزان موفقیت عمل، هزینه آزمایشها و معاینات و هزینه داروهای خاص
- هزینههای جانبی بیمارستان؛ هزینه خدمات VIP، هزینه اتاق خصوصی
- هزینه اسلیو معده مربوط به عوارض احتمالی؛ در صورت ایجاد عوارض احتمالی بعد از عمل، هزینه های مربوط به آنها توسط بیمه پوشش داده نمیشود.
سخن پایانی
هزینه عمل اسلیو با بیمه تامین اجتماعی در مناطق مختلف کشور متفاوت است. برای اطلاع از دقیق میزان پوشش بیمه در منطقه خود باید با شعبه بیمه تامین اجتماعی محل سکونت خود یا کارشناسان مربوطه در این سازمان مشورت کنید. در مجموع، میتوان گفت که بیمه تامین اجتماعی درصد مناسبی از هزینه اسلیو معده را پوشش میدهد و تنها بخشی از هزینههای جانبی این عمل که باید به صورت آزاد به مرکز درمانی پرداخت کنید، باقی میماند.
https://www.hayatmed.com/blog/gastric-sleeve/cost-of-a-gastric-sleeve/
بدون نظر