پلیسه معده یکی دیگر از انواع جراحی لاغری است که توسط برخی پزشکان انجام میگیرد. انتخاب بهترین دکتر پلیسه معده برای افرادی که متقاضی انجام این جراحی هستند، بسیار اهمیت دارد. عمل پلیسه جزو جدیدترین روشهای جراحی لاغری در ایران است که توسط یک پزشک ایرانی نیز ابداع شده ولی مقبولیت چندانی پیدا نکرده است.
انجام این جراحی، حساسیت ویژهای به دنبال داشته و باید حتماً توسط یک پزشک حاذق و باتجربه انجام شود. چنانچه قصد انجام عمل لاغری را دارید و عمل پلیسه معده را جزو گزینههای انتخابی خود گذاشتهاید، این مقاله میتواند بسیار برایتان کمککننده باشد تا بتوانید بهترین دکتر پلیسه معده را شناخته و با ویژگیهای این پزشکان آشنا شوید.
چرا تحقیق در رابطه با بهترین دکتر پلیسه معده مهم است؟
افراد زیادی در جوامع امروزی درگیر بیماری چاقی و اضافه وزن افراطی هستند. چنانچه این افراد برای کاهش وزن خود، راهکاری نیابند و رژیم غذایی اصولی و برنامه ورزشی منظم جوابگوی بیماری آنها نباشد، باید به سراغ انواع جراحی لاغری بروند. زیرا در صورت عدم درمان چاقی و اضافه وزن، ممکن است به امراض دیگری نظیر پرفشاری خون، دیابت نوع دو، بیماریهای قلبی عروقی و غیره مبتلا شوند.
عمل پلیسه معده جزو جراحیهای قدیمی و نه چندان موفقیتآمیز لاغری است که اخیراً توسط برخی پزشکان این حوزه در ایران انجام میگیرد. به همین علت، بسیار مهم است که برای افزایش درصد موفقیت و کاهش ریسک جراحی، این عمل توسط یکی از بهترین جراحان پلیسه معده انجام شود.
برخی بیماران به علت نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه ممکن است به متخصصین جراحی عمومی برای انجام پلیسه معده مراجعه کنند، که این امر بسیار اشتباه و خطرآفرین خواهد بود. باید توجه داشت عمل پلیسه معده، ریزهکاری و جزئیات فراوانی دارد و باید توسط یک جراح معتبر و متخصص دارای فلوشیپ تخصصی لاپاراسکوپی، انجام شود.
عمل پلیسه معده و چگونگی انجام آن
به طور کلی، عمل پلیسه معده، یک فرآیند کوچک کردن معده بدون ایجاد برش و نیاز به بخیه است. این جراحی جزو کم تهاجمیترین شیوههای جراحی چاقی است که برخلاف عمل اسلیو معده، بخشی بزرگی از معده جدا و برداشته نشده و کاملاً قابل برگشت است. علاوه بر این، جراحی پلیسه بدون قراردادن جسم خارجی در معده مانند عمل باندینگ معده انجام خواهد شد.
در این تکنیک در واقع معده به حالت تا شده درآمده و باریکتر میشود. بیشترین کاربرد این عمل برای بیماران چاق و دارای اضافه وزنی است که نمیتوانند از رژیمهای غذایی و برنامههای ورزشی، وزن خود را کاهش دهند. در نهایت با انجام پلیسه معده، سرعت حرکت مواد غذایی در معده کاهش یافته و در نتیجه این کاهش سرعت و کاهش حجم معده، فرد میزان غذای کمتری مصرف میکند و در نهایت به وزن دلخواه خود دست پیدا میکند.
مراحل انجام عمل پلیسه معده
عمل پلیسه معده نیز جزو عملهای لاغری است که به وسیله روش لاپاراسکوپی انجام میشود. از این جهت، این جراحی، جزو جراحیهای کم تهاجمی به حساب آمده و مدت زمان ریکاوری و دوران نقاهت آن کوتاه است و بیمار بعد از مدت زمان کمی، بهبودی خود را به دست میآورد. مراحل انجام این عمل جراحی به شرح زیر خواهد بود:
- در مرحله اول، فرد تحت بیهوشی عمومی قرار میگیرد.
- در ابتدای جراحی، با استفاده از چند ابزار مخصوص، برشهای کوچکی روی شکم بیمار ایجاد خواهد شد.
- فضای داخل شکم با استفاده از گاز بیخطر و مخصوص جهت ورود ابزار لاپاراسکوپی و دوربین آماده میشود.
- در این مرحله، جراح قسمت بیرونی معده به سمت داخل تا کرده و با بخیه آن را ثابت میکند.
- بعد از پایان بخیه تازدگی معده، تجهیزات لاپاراسکوپی از شکم بیمار خارج شده و برشهای روی شکم، با نخ جذبی بسته میشوند.
- محل جراحی به طور کامل پانسمان شده و به بیمار به بخش ریکاوری منتقل میشود.
- بعد از به هوش آمدن بیمار در بخش ریکاوری و چک کردن تمام علائم حیاتی و عدم مشکل در فرآیند جراحی، به بخش منتقل خواهد شد.
- بیمار به مدت دو روز در بخش، بستری بوده و سپس مرخص میشود.
بعد از مرخص شدن، بیمار باید دوران نقاهت را در منزل ادامه دهد تا بهبودی کامل، حاصل شود. با انتخاب بهترین دکتر پلیسه معده و انجام جراحی به صورت کاملاً حرفهای و با تجهیزات پیشرفته، بیمار سریعتر بهبود مییابد.
ویژگی های بهترین دکتر پلیسه معده
همانطور که اشاره شد، یکی از مهمترین موارد در رسیدن به نتایج بهتر و سریعتر و همچنین عدم بروز عوارض احتمالی بعد از انجام جراحی، انتخاب بهترین جراح لاغری و مراجعه به ایشان است. از آنجایی که عمل پلیسه معده، نیاز به حساسیت و دقت بالایی دارد، لازم است تا توسط یک جراح با مهارت و تجربه بالا انجام شود.
به طور کلی، انتخاب بهترین جراحان این حوزه کار سخت و دشواری است. در صورتی که به دنبال یافتن بهترین دکتر پلیسه معده در تهران هستید، ممکن است کار شما سختتر نیز باشد. زیرا از آنجایی که تهران به عنوان پایتخت شناخت شده و روزانه افراد بسیاری از شهرها و کشورهای مختلف برای انجام امور درمانی به مراکز مراجعه میکنند، امکان پیدا کردن بهترین جراح پلیسه در این شهر با وجود تعداد بالای پزشکان، چالشهای متفاوتی به دنبال دارد.
همین امر، نشاندهنده لزوم آگاهی بیماران نسبت به ویژگیهای بهترین جراح پلیسه معده است تا در نهایت انتخاب مناسبی داشته باشند. برخی از ویژگیهای مهم بهترین جراحان پلیسه معده به شرح زیر است:
- داشتن مدرک تحصیلی فوق تخصصی لاپاراسکوپی و جراحی چاقی
- سوابق پزشکی و تجربه بالا و موفق
- رضایتمندی مراجعین از نحوه انجام عمل و پیگیری احوالات بیمار، قبل و بعد از انجام جراحی
- اختصاص وقت کافی و ارائه جلسات مشاوره برای بیماران، جهت انتخاب نوع جراحی مناسب
- استفاده از تجهیزات و دستگاههای پیشرفته مطابق با تکنولوژی روز دنیا برای انجام جراحی پلیسه معده
- انجام جراحی لاغری در مراکز درمانی معتبر و بیمارستانهای خصوصی و دولتی
- ارائه دستورالعملهای مناسب در دوران قبل، حین و بعد از عمل به بیمار و نظارت مستمر بر وضعیت جسمی و روحی بیمار
- وجود دسترسیهای آسان برای بیماران
- تعیین دستمزد و هزینهها به صورت بهینه و مقرون به صرفه
هزینه های مربوط به عمل پلیسه معده
فاکتورهای مختلفی روی هزینه جراحی پلیسه معده تأثیرگذار بوده و این هزینهها با توجه به عوامل متعددی تعیین میشوند که عبارتند از:
- سابقه پزشکی جراح و میزان تجربه او در جراحی پلیسه معده
- نوع تجهیزات و دستگاههای مورد استفاده و میزان جدید و به روز بودن آنها
- شیوه انجام جراحی و تکنیکهای به کار برده شده در آن
- هزینههای مربوط به بیمارستان و بیهوشی (نوع مرکز درمانی انتخاب شده برای انجام جراحی)
- میزان دستمزد دکتر پلیسه معده
جمعبندی
جراحی پلیسه معده از جدیدترین جراحیهای چاقی است که برای اولین بار توسط یک جراح ایرانی ابداع شد. در این نوع جراحی، تمامی معده در بدن باقیمانده و تنها بخش زیادی از آن به داخل تا میخورد و دوخته میشود. عمل پلیسه نیز مانند دیگر جراحیهای چاقی توسط روش لاپاراسکوپی انجام میگیرد.
برخی از افراد به علت عدم اطلاعات کافی از نجوه انجام پلیسه و عوارض و خطرات آن، به مراکز درمانی غیرمعتبر مراجعه میکنند، که این امر بسیار اشتباهی خواهد بود. در واقع این عمل تنها باید توسط جراحی انجام شود که روی تمامی روشهای جراحی چاقی مسلط بوده و تجربه کافی در این زمینه دارد. بعد از انجام پلیسه معده، نیاز به مدت زمان کمی برای ریکاوری و بهبودی بوده و جزو عملهای لاغری قابل برگشت، دستهبندی میشود.
البته جراحی پلیسه معده معایبی خاصی دارد از جمله مهمترین آنها میتوان به باز شدن بخیهها و عود کردن مجدد بیماری اشاره کرد. همین امر موجب شده تا پلیسه معده جزو روشهای استاندارد جراحی چاقی محسوب نشود.
بدون نظر